Cristmas in my heart♥

Heisann

Nå er bloggpausen min over. Syns det hadde gått lang nok tid. Men nå er jeg tilbake

I den siste tiden har jeg vært hjemme å rydda og slappet at. Men på tirsdag var jeg på sentret med Marita. Hun spurte meg om jeg ville være med siden ingen anddre kunne også var hun ikke ferdig med julgavene så hun ville ikke være på sentret alene så da ble jeg med. Siden jeg skulle levere inn en kjole på Cubus så da ble jeg like godt med. Var ikke der så lenge da. Kjøpte ikke en ting, brukte ikke en eneste krone. Men så måtte Marita hjemm så da komm pappa mamma og søstra mi å henta meg så dro vi på en fotobutikk fordi  vi skulle årnde sånn julekort. Åsså da vi var ferdig der dro vi på sport1 fordi vi skulle se på noe også dro vi hjem. På onsdag var jeg, pappa og søster i Trondhjem på en liten shoppingrundee. Kjøpte meg ikke noe spesielt bare en maleri og en søt rosa skål til bare 59 kroner. Men idag er det lillejulaften og vi har fått pakkene under det fine pynta treeet og alt er på plass tror jeg. Sitter også å ser på senkveld, og hører på coldplay, må innrømme at jeg synest det er ganske bra musikk.Imårgen tror jeg dagen starter med at jeg går å durser. Også setter jeg meg i soffan og slår på pc'n min♥ Etter hver må jeg vel hjelpe mamma og pappa å årdne mat og ordne helt perfekt og ja.♥cristmas in my heart♥ Åhh lukten av jul er så deilig, gleder meg til å se i sokken i morgen tidlig om det er noe godt der. Skal prøve å stå opp så jeg får se alle nissene over skog og hei episodene som starter klokka 10. Syns han der Edvart Eckbo er sykt artig. Men uanset nå skal jeg se litt mere på tv, sove , også er det julaften, skal prøve å legge ut hva jeg har fått tror ikke det blir video for å si det sånn!Men vi snakkes!

 

//google//

Har ikke tatt noen bilder i det siste men det skal bli etter hvert skal du se<3

 

Link din blogg så kan jeg lese akkurat din blogg , ps: jeg skriver hva jeg syns er bra og dårlig i ett eget innlegg om bloggen din!

 

Gog jul! Bare kansje jeg blogger imårra!!

Har du hatt/har en god jul?

 

Ihne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise og Ihne <333

Elise og Ihne <333

11, Surnadal

Heisann, vårt namn er Elise og Ihne. Vi vil dele vår hverdag med dere der bak skjermen.Vi er 11 år!Vi blir veldig glad på komentarer!

Kategorier

Arkiv

hits