Beklager sen blogging...

Heisann. Har vært opptatt idag også. Først var jeg på skolen. Først jikk vi Lucia. Emmamii var lucia å så søt hun vart (TUPPSIEMMA.BLOGG.NO) . Så hadde vi friminutt. Og etter det hadde vi gym, vi holdt nesten ikke på med noe, siden vi ble så få personer siden de andre klassene slapp gym. Etter gym var det mat og friminutt. Jeg leverte julegave til Emma (tuppsiemma.blogg.no) og fikk en tilbake med den andre bestevennen min som heter Emma<3. Så hadde vi matte. Gjorde vi noe? nah. Vi fikk tegne imens lærærn las i bok. I naturfagtimen fikk vi ut<3. Så var det hjem. Da spiste jeg, gjorde lekser også var jeg på datan (uten å blogge). Så begynte vi å bake pepperkaker. Å jeg gomla deig<3. Så har jeg sittet på datan og sånt. Så nå var det på tide å blogge. Må vel legge meg snart også. Imårgen vet jeg som vanlig ikke hva jeg skal, må vel gjøre lekser også men bortsett fra det så aner jeg ikke.

Har også tatt noen bilder idag foresten.

Pappa daeh<3

Pepperkake<33

 

Men nå har jeg ikke så mye mer å si, så vi snakkes søte lesere<3

Ble mange "<3" idag hah

 

-hva har du gjort idag?

 

-ihne

 

2 kommentarer

Lina M

16.des.2011 kl.08:32

På det bilde av deg så du litt trøtt ut'.' Det er nesten aldri bilder av Elise... Jeg syns det burde være det og!

Lina

Elise og Ihne <333

17.des.2011 kl.12:27

Lina M:Ja, helt enig at jeg gjør det, men lagå. Jeg (ihne) har ikke så mange bilder av Elise men kan prøve å fikse det. Takk for du sier hva som er feil så vi kan rette opp

-ihne

Skriv en ny kommentar

Elise og Ihne <333

Elise og Ihne <333

11, Surnadal

Heisann, vårt namn er Elise og Ihne. Vi vil dele vår hverdag med dere der bak skjermen.Vi er 11 år!Vi blir veldig glad på komentarer!

Kategorier

Arkiv

hits