Innkjøp...

Heisann. Beklager at jeg ikke har blogga. Men pappa og søss har vært borte i helga så har min data klikka så da måtte jeg vente til nå å blogge. Joda vi har en data til men jeg prøvde å skrive 9 innlegg, men da jeg har kommet halveis da kom de bort. Mem ja på lørdag var jeg  og mamma på sunndalen med bestemor så da ble det litt shopping. Rakk ikke så mye men jaja...

Tubeskjerf Gul

Lindex  79,-

Genser Svart

Denne fra lindex bare i brun   149,-

 

 

 


Er vel ganske fornøyd med innkjøpet. Selv om det ikke ble så mye. Åhh , er litt iritert på meg selv nå. Fordi jeg tenkte idag: når blir det søndagsåpent her i surnadal. Det var jo det idag å jeg viste jo ikke det. Om jeg hadde vist det har jeg dratt til sentret uten tvil. Jaja, la gå. På fredag blei jeg ferdig med julegavene til de i klassen. De som jenstår jeg Frida<3(missu<33), Søss , mamma og pappsi tror jeg. Domt å være ferdig også fordi jeg elsker jo å kjøpe julegaver. Men jaja. Idag har jeg og Elise vært ute en pitteliten stund og Elise har vært hos meg. Også har jeg holdt på med symaskinen vi fikk med bestemor. Det hørest helt teit ut men det er skikkelig artig.

 

Hva har du gjort idag?

 

-ihne

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise og Ihne <333

Elise og Ihne <333

11, Surnadal

Heisann, vårt namn er Elise og Ihne. Vi vil dele vår hverdag med dere der bak skjermen.Vi er 11 år!Vi blir veldig glad på komentarer!

Kategorier

Arkiv

hits