Tjaaa

Heisann. Nå har jeg akkurat kommet hjemm dursa og spist middag. Idag vet jeg ikke hva jeg skal. Men jeg kann fortelle dere om dagen idag. Først idag sto jeg opp av sengen, tok på meg kler, jikk på badet og årdna meg.Så jikk jeg på kjøkkenet og årdna matpakke og spiste frokost. Så jikk jeg på bussen. Da vi komm på skolen jikk jeg rett inn på klasserommet. Da ringte det inn og første time starta. Da hadde vi norsk og vi leser noe om forelsking så da brukte vi hele timen på det. Så var det friminutt. Jeg var med Emma http://tuppsiemma.blogg.no/ og noen andre ( <3). Etter friminuttet hadde vi matte. Kjedelig,byner å bli litt vanskelig det vi hålder på med ja. Så hadde vi mat.Etter mat hadde vi friminutt. Da var jeg med Emma http://tuppsiemma.blogg.no/ og noen andre.Etter friminuttet hadde vi mat og helse. Vi ordna cola-kaker og kakemenn. De ble kjempegode.

//google//

 

Så etter mat og helse dro vi hjem og da som sagt dursa jeg og spiste middag. Resten at dagen hvet jeg ikke i det heletatt hva jeg skal. Men vi får se

 

//nikon D3100//

 

Hva har du gjort idag?

 

-Ihne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

eliseeogihnee

eliseeogihnee

11, Surnadal

Heisann, vårt namn er Elise og Ihne. Vi vil dele vår hverdag med dere der bak skjermen.Vi er 11 år!Vi blir veldig glad på komentarer!

Kategorier

Arkiv

hits